Et magisk sted !

Et par gange om ugen arbejder jeg på et værksted i en magisk baggård i Helsingør. Det ligger ovenover den fantastiske ”Igen I Brug” butik, der sælger et mix af håndlavede lampeskærme, skøn og helt unik vintage interiør og kunsthåndværk samt enkelte nyproducerede varer.

Derudover sælges hvert år – fra september til december - et kæmpestort udvalg af vintage julepynt fra hele Europa.

”Igen i Brug” blev startet af Charlotte Tøt Jensen i 2016, og begyndte som genbrugsbutik – men snart kom også de smukke, håndlavede lampeskærme til, og de blev solgt lige så hurtigt som Charlotte kunne fremstille dem. I dag kan man ikke sige ”igen I brug” uden også at sige ”Shades”. Butikken har nok landets største udvalg af håndlavede lampeskærme i alle farver, mønstre og størrelser!

Og dem er jeg så heldig at få lov til at fremstille hver mandag på det hyggelige værksted i den magiske baggård. Jeg elsker roen og magien ved at kunne være kreativ, arbejde med fantastiske tekstiler og skabe de smukkeste lampeskærme. Ofte er det bestillinger på skærme, der skal passe til en kundes egen lampefod og falde ind i en meget personlig boligindretning.

Hvis du en dag får brug for en håndlavet lampeskærm, vil jeg virkelig anbefale dig at hoppe forbi butikken i Helsingør eller besøge deres Instagram profil eller den store web-shop, hvor du bla. kan designe og bestille din egen lampeskærm.

Har du lyst til at lære, hvordan man fremstiller en lampeskærm afholder Charlotte også super hyggelige workshops. De er meget populære og bliver hurtigt udsolgt, så hold øje med dem.

Kh
Susanne