Om SC Improving Spaces

Lidt om mig og min historie ...

Jeg hedder Susanne Challe, er indretningskonsulent og indehaver af SC Improving Spaces, hvor jeg tilbyder min hjælp til både små og større boligprojekter. Jeg bor i Allerød i et skønt sort træhus med sedum og blomster på taget.

Jeg har i mange år arbejdet som koordinator og projektleder for store internationale brands. I 2005 byggede min mand og jeg vores første hus, og der blev sået et lille frø i mig. Jeg opdagede, at jeg blev fuldstændig opslugt af at tegne planløsninger, vælge materialer og af at styre byggeriet ned til den mindste detalje. Jeg tog en treårig uddannelse som indretningskonsulent for at blive klogere på hele processen. I de efterfølgende år blev frøet jævnligt vandet og gødet med diverse boligopgaver hos venner og bekendte. Jeg opdagede, at jeg blev lige så opslugt af at hjælpe andre med at føre deres boligdrømme ud i livet – og at jeg var god til det.

For nogle år siden byggede vi igen nyt hus, og spiren blev nu til en lille plante – en plante jeg ønsker at få til at gro endnu større. Derfor har jeg nu taget springet for at udleve drømmen og lade passionen fylde mere.

Jeg har sagt det gode job op, startet SC Improving Spaces og tilbyder nu – for alvor og på fuld tid – min ekspertise og rådgivning indenfor renovering, optimering og indretning af boligen.


Det tilbyder SC Improving Spaces ...

Måske har du brug for nye øjne på og optimering af en planløsning, der ikke helt opfylder jeres behov. Jeg tilbyder min sparring samt udarbejder skitser eller målfaste tegninger.

Måske er det blot et enkelt værelse eller to, der driller. Jeg rådgiver dig om materialevalg, hvordan du udnytter rummet og placerer møblerne bedst muligt.

Det kan også være, at du ønsker en professionel gennemgang af din bolig inden et salg. Du får gode råd om, hvordan du bedst og nemmest fremhæver alle de muligheder, der er i huset, så det fremstår mere attraktivt og indbydende. 

Sidst men ikke mindst tilbyder jeg projektstyring ved større renoveringer og byggeprojekter. Jeg hjælper med plantegninger og materialevalg samt holder styr på alle detaljerne under byggeriet. Jeg fungerer som dit talerør og har den direkte kontakt til entreprenøren, så du kan slappe af og glæde dig til at flytte ind i din drømmebolig.


Jeg håber, du har fået lyst til at samarbejde med mig, og ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner,
Susanne Challe

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan snakke om, hvordan du kommer i mål med dit boligprojekt.

Ring på 51 90 35 30 eller
send mig en mail på sc@improvingspaces.dk