Klar til salg - Kom hurtigt videre til nye drømme

Mange sætter deres bolig til salg uden rigtig at sætte sig i købernes sted. Dit hus betyder noget særligt for dig og din familie. Men køber kigger ofte på huset med helt andre øjne. De er mere opmærksomme på mulighederne og på om boligen kan gøres til deres egen. De skal have den berømte, rigtige mavefornemmelse.

Med en professionel gennemgang af din bolig inden et salg får du gode råd om, hvordan du bedst og nemmest fremhæver alle de muligheder, der er i boligen. Jeg besøger dig i din bolig, tager købers briller på og giver dig et hurtigt overblik over, hvad der kan gøres for at din bolig fremtræder så attraktiv som muligt – så du kan komme hurtigt videre.

Efter gennemgangen udfører du selv ændringerne - eller vælger at bede mig om at tage mig af det praktiske.

Fase 1 - Gennemgang af bolig

PRIS: 2.499 kr.

Prisen inkluderer et besøg på omkring to timer samt kørsel i Storkøbenhavn. Derefter fremsendelse af "køreplan".


Fase 2 - Praktisk hjælp

Hvis du ønsker det, kan jeg også stå for udførslen af ændringerne. Enten selv, eller i samarbejde med et håndværker team. Vi aftaler alt sammen og finder naturligvis en fast pris for opgaven, inden vi går igang.

Det siger kunderne

"Super kreativ og professionel rådgivning. Vi brugte Susanne i forbindelse med hussalg, hvor hun udviklede alternative plantegninger så købere kunne se boligens mange muligheder. Vi endte med at blive boende og gennemførte nogle af de ændringer, Susanne havde foreslået!"  

Trine fra Holte

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan snakke om, hvordan du kommer i mål med dit boligprojekt.

Ring på 51 90 35 30 eller
send mig en mail på sc@improvingspaces.dk