Renovering - Lad ikke projektet tage pusten fra dig

En renovering, om- eller tilbygning kan være et stort projekt, som kan tage pusten fra de fleste. Der er så mange spørgsmål, der skal tages stilling til. Det kræver interesse og overblik og ikke mindst tid, som du måske ikke har. Jeg hjælper dig med materialevalg og tager højde for alle detaljer i god tid. Jeg kan også projektstyre renoveringen og være dit talerør overfor håndværkerne. Jeg holder styr på alle detaljerne og rådgiver dig undervejs, så du kan læne dig tilbage, sænke skuldrene og bare glæde dig til at flytte ind i drømmeboligen.

Prisen for hjælp til dit projekt afhænger af projektets størrelse og af, hvilke faser du ønsker hjælp til. 

Giv mig et kald, og så finder vi en god løsning og pris.

Fase 1 - Planløsning

Sammen gennemgår vi tegninger eller boligen, hvis den står helt eller delvist færdig. Vi taler om ønsker og forslag til ændringer. Efter mødet skitserer jeg forskellige forslag og sammen finder vi den optimale planløsning.

Fase 2 - Materialevalg

I fase to går vi i dybden med materialevalg og detaljer. Jeg udarbejder en komplet oversigt over de valgte materialer med henvisninger til leverandører og priser.

Fase 3 - Projekstyring

Byggeriet går i gang og jeg fungerer som dit talerør overfor håndværkerne. Jeg holder styr på alle aftalte detaljer og valg samt informerer dig undervejs, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Det siger kunderne

"Susanne fra SC Improving Spaces hjalp os med at optimere planløsningen af vores nye lejlighed, så den passer til vores nye behov. Hun tegnede målfaste tegninger til entreprenøren og hjalp os gennem de mange beslutninger, der skulle tages ift materialer og møbler. Susanne har gennem hele renoveringsforløbet haft den direkte kontakt til håndværkerteamet og sikret, at alle aftalte detaljer blev husket og udført korrekt – lige fra stikkontakter, fugestørrelser og farver på væggene… Vi har følt os trygge i samarbejdet, og Susanne får vores største anbefaling."  Anni fra Virum

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan snakke om, hvordan du kommer i mål med dit boligprojekt.

Ring på 51 90 35 30 eller
send mig en mail på sc@improvingspaces.dk