Velkommen til bloggen

Jeg har altid indrettet ... Det startede da jeg som 12 årig tegnede grundplanet af mit værelse på et ternet stykke papir. Og så målte jeg alle mine møbler, tegnede dem og klippede dem ud, så jeg kunne sidde og rykke rundt på dem, indtil jeg syntes indretningen fungerede. Derefter fik jeg min storebror til at hjælpe mig med at flytte rundt på møblerne, indtil det hele stod som jeg ville have det.....  Jeg gjorde det ofte - til min brors store irritation  :-) 

I 8. klasse var jeg i skolepraktik hos den lokale arkitekt, hvor jeg lærte de grundlæggende principper og teknikker for at tegne i målestok - både grundplaner, opstalter og husfacader.  Jeg var opslugt af det!

Tiden gik, livet blev levet og tog mig i helt andre retninger.  Jeg fik en uddannelse indenfor handel/kontor, var omkring helt almindelige kontorjobs, boede 4 år i Afrika, blev gift og fik 2 skønne børn ....  Først i 2008-2011 kom jeg endelig tilbage på sporet, da jeg uddannede mig til Indretningskonsulent, efter at jeg sammen med en arkitekt havde tegnet vores første hus.

I årene efter havde jeg diverse boligopgaver hos venner og bekendte. Jeg opdagede, at jeg blev lige så opslugt af at hjælpe andre med at føre deres boligdrømme ud i livet – og at jeg var god til det.

For nogle år siden tegnede/byggede vi igen nyt hus, og jeg stod for hele projektstyringen. Jeg fik blod på tanden og i 2022 turde jeg endelig tage skridtet og starte egen virksomhed som selvstændig indretningskonsulent :-) 

Jeg håber I vil følge med her på bloggen, hvor jeg vil dele lidt ud af mine erfaringer og oplevelser.

Velkommen :-)